"Als de functiemix er eerder was geweest, dan was ik graag juf gebleven..."

 

Bovenstaand citaat is afkomstig van Joke Kiewiet-Kester. Zij werkte 10 jaar als leerkracht in het basisonderwijs maar voelde zich daarbij steeds minder uitgedaagd. Ze besloot om naast haar baan opleidingskunde te gaan studeren en uit het onderwijs te stappen. Echter, bloed kruipt waar het niet gaan kan en al snel combineerde Joke haar kennis met ervaring en richtte onderwijsadviesbureau 3D-leren en organiseren op. FUNCTIEMIX-PO.nl is daar een onderdeel van.

Optimaal en professioneel (samen)werken ter verbetering van sfeer en prestaties. Dat is waar het steeds weer om gaat. De functiemix speelt hierbij een belangrijke rol. Onderlinge verschillen binnen een team worden inzichtelijk gemaakt en ingezet ten behoeve van de school en leerlingen. Om dat in goede banen te kunnen leiden heeft Joke zich gespecialiseerd in de mogelijkheden en consequenties van de functiemix voor het Primair Onderwijs.

Joke helpt uiteenlopende scholen op weg naar (nog) beter onderwijs. Dit doet zij door kennis van zaken te combineren met een groot analytisch vermogen en een goede omgang met mensen. In gesprek met Joke worden mogelijkheden zichtbaar en blijken problemen oplosbaar.

>>> aanmelden voor een vrijblijvende verkenning

"Joke werkt snel, is slim en stelt precies de goede vragen. Fijn!"
"We hadden het misschien ook wel zelf gekund, maar door haar hulp hebben we het beter voor elkaar en kostte het minder tijd en energie. Wat wil je nog meer?!!"
drs. Joke Kiewiet-Kester drs. J. (Joke) Kiewiet-Kester